Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνοδεία τουρκικών στρατιωτικών οχημάτων πρόσφυγες στον Έβρο (VIDEO)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι δίνουν δακρυγόνα σε κάποιους από τους μετανάστες οι οποίοι στη συνέχεια τα πετάνε στο ελληνικό έδαφος

Την ώρα που η ατμόσφαιρα στον Έβρο «μυρίζει» μπαρούτι από τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα με στόχο να συνεχίσουν προς την Ευρώπη, τουρκικά στρατιωτικά οχήματα συνοδεύουν στη συνοριογραμμή λεωφορεία με μετανάστες.

Σημειώνεται ότι στις 17:30 ομάδα μεταναστών έκοψε τον φράχτη σε κοντινή απόσταση από το φυλάκιο των Καστανεών με σκοπό να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος.

Άμεσα επενέβησαν δύο ελαφρά, τροχοφόρα ανιχνευτικά οχήματα του στρατού (VBL) και οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων με τη βοήθεια της αστυνομίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά, όπως φαίνεται στο βίντεο, έπεσαν δακρυγόνα προς το ελληνικό έδαφος.

Αυτή τη στιγμή έχει σφραγιστεί το σημείο και επισκευάζεται ο φράκτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι δίνουν δακρυγόνα σε κάποιους από τους μετανάστες οι οποίοι στη συνέχεια τα πετάνε στο ελληνικό έδαφος και κατά των αστυνομικών. 

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ