Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Χορήγηση ειδικών αδειών ζητούν οι τραπεζοϋπαλλήλοι

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μέτρα για την προστασία εργαζομένων και συναλλασσόμενων ζητά η ΟΤΟΕ

Μετά και από τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών σταθμών, για τις επόμενες 14 ημέρες,  η ΟΤΟΕ απέστειλε επιστολές στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών και στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας, καλώντας τις τράπεζες «να διευκολύνουν τη χορήγηση αντίστοιχων έκτακτων ειδικών αδειών με αποδοχές στους τραπεζοϋπαλλήλους που δεν έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής φύλαξης των παιδιών τους».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η τραπεζοϋπαλληλική Ομοσπονδία «από την πλευρά μας, στη σημερινή συγκυρία αποτροπής της εξάπλωσης του ιού Covid-19 θεωρούμε  αυτονόητη την υποχρέωση των τραπεζών  αφενός να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα αποτελεσματικής προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου με αυτές κοινού, αφ’ ετέρου να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους εργαζόμενους γονείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ