Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέος 49χρονος που παρέσυρε σκόπιμα ποδηλάτισσα στην Κατερίνη

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που του αποδίδεται

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κατερίνης ο 49χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι παρέσυρε σκόπιμα, με όχημα τύπου βαν, ποδηλάτισσα, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν. 

Απολογούμενος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να αρνήθηκε την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που του αποδίδεται, αλλά δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του εισαγγελέα και ανακριτή που αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην πόλη της Κατερίνης, με τον κατηγορούμενο να εγκαταλείπει αιμόφυρτη την 51 ετών ποδηλάτισσα, η οποία υπέστη σοβαρό τραυματισμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ερευνώντας την υπόθεση και αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποίησαν αρχικά τα στοιχεία του 49χρονου οδηγού και στη συνέχεια τον εντόπισαν σε περιοχή της Πιερίας, όπου τον συνέλαβαν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα