Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: «Μένουμε σπίτι» - Το σποτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (Video)

Το ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media

Την ενημερωτική καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» και κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό, ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το twitter και το facebook.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κοροναϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω.

Πρώτον, έχει κοινωνικότητες αριστερά και δεξιά. Δουλειές, συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγεία μας».  

Μάλιστα στη διάρκεια του βίντεο, ο πρωταγωνιστής φαίνεται επίσης να καθαρίζει το κινητό του τηλέφωνο και να πλένει σχολαστικά τα χέρια του. 

Στην ανάρτηση στο twitter ο πρωθυπουργός γράφει: «Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας - προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι#μενουμε_σπιτι»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χ.Α. : Κλείνει ο «μαύρος» κύκλος της κρίσης
Την ίδια ώρα η μέση ημερήσια συναλλακτική δραστηριότητα εκτοξεύθηκε στα προ Lehman Brothers επίπεδα, 15 και πλέον χρόνια πίσω
Χ.Α. : Κλείνει ο «μαύρος» κύκλος της κρίσης