Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη-Ραφαήλ κατά του κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» επαναλαμβάνει και η οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ

Συγκινητικό μήνυμα από την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ μέσω των social media που καλεί τον κόσμο να προστατευτεί και να μείνει σπίτι.

Ευχαριστώντας για ακόμη μία φόρα τον κόσμο που συνετέλεσε ώστε ο Παναγιώτης Ραφαήλ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ να λάβει την απαραίτητη θεραπεία, η οικογένεια του απευθύνεται στον κόσμο τονίζοντας: «Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια.»

Αναλυτικά στο μήνυμα αναφέρεται:

Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεια που θα με κάνει δυνατό. Σ' αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακομα μια φορά. Μενουμε σπίτι για να προστατευσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθουμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας.

https://www.facebook.com/112576106786899/photos/a.119920692719107/219256162785559/?type=3&theater

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος υγειονομική «βόμβα» 10 ετών – Πάνω από τον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)
Συνεργεία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου καθάρισαν μέρος της τεράστιας παράνομης χωματερής πάνω από τον Περιφερειακό
Θεσσαλονίκη: Τέλος υγειονομική «βόμβα» 10 ετών – Πάνω από τον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)