Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη φωτιά στη Μόρια - Νεκρό ένα 6χρονο παιδί (VIDEO)

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγη ώρα

 

Ένα εξάχρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό πριν από λίγη ώρα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά την οποία δυνάμωνε ο ισχυρός άνεμος που φυσά σήμερα στη Λέσβο. 

To θύμα εντοπίστηκε νεκρό στα αποκαΐδια κοντέινερ στη φωτιά στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας που τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγη ώρα από την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Τα παραπάνω δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ πριν από λίγο από τον τόπο του συμβάντος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης στο ΚΥΤ της Λέσβου.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1485960981565347

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λέσβου Ευάγγελος Βάσης. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέινερ κατοικία και δυο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο κ. Βάσης.

Η φωτιά ξέσπασε στο πάνω τμήμα του ΚΥΤ όπου διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.  Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη φωτιά να έχει ξεκινήσει από κουζίνα οικίσκου. 

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δυσχεραίνει ο συνωστισμός στην περιοχή«Δε χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΚΥΤ πριν λίγη ώρα στην ιστοσελίδα stonisi.gr.  Από τη φωτιά που βρίσκεται πλέον σε ύφεση, κάηκαν  οικίσκοι μέσα στο ΚΥΤ, στο κομμάτι του καταυλισμού εντός του στρατοπέδου Παραδέλλη, όπου διαβιούν περίπου 5.500 χιλιάδες άτομα, ενώ οι προδιαγραφές  είναι για 2.800 θέσεις. Συνολικά στη Μόρια, στον ελαιώνα εκατέρωθεν του στρατοπέδου Παραδέλλη ζουν περίπου 20.000 άτομα.  Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. 

Πηγή: stonisi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητές ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πυλαίας – Χορτιάτη
Ενημερώθηκαν για το έργο των Κοινωνικών Δομών του δήμου – Συγκέντρωσαν προϊόντα εν όψει των εορτών του Πάσχα
Θεσσαλονίκη: Μαθητές ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πυλαίας – Χορτιάτη
Τρολάρει Κασσελάκη ο Ανδρουλάκης: Στη βάφτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ
Η σαρκαστική απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Στέφανο Κασσαλάκη – «Μάλλον χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο»
Τρολάρει Κασσελάκη ο Ανδρουλάκης: Στη βάφτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ