Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με φορολογική δήλωση θα ταξιδεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών

Γίνεται προσπάθεια μέσα στην ημέρα η έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τις εταιρείες να διασυνδεθεί με το taxisnet

Με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης θα μπορούν να ταξιδέψουν από αύριο το πρωί, Σάββατο 21 Μαρτίου, οι επιβάτες της ακτοπλοΐας, μόνιμοι κάτοικοι των νησιών, ενώ γίνεται προσπάθεια μέσα στην ημέρα η έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τις εταιρείες να διασυνδεθεί με το taxisnet.

Αυτό ανέφεραν πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό των μετακινήσεων, που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε συνεργασία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των μέτρων θα επιτρέπεται η κίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας των μονίμων κατοίκων, των μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία των νησιών, ενώ θα επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από τα νησιά.

Πάντως μέσα στην ημέρα αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποφάσεων όπου θα ορίζεται αναλυτικά το πεδίο εφαρμογής, οι περιορισμοί, αλλά και οι εξαιρέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ