Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδερφός Χαράς Τζαναβάρα: «Σπέρνουν φόβο ότι πέθανε από κορωνοϊό»

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης έγραψε ότι μάλλον πέθανε από κορωνοϊό και αυτό αποκρύπτεται

Θλίψη σκόρπισε στο δημοσιογραφικό κόσμο ο χαμός της Χαράς Τζαναβάρα, με τον βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτονα Αρσένη να προχωρά σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία το πρωί, κάνοντας λόγο για απόκρυψη θανάτων από τον κορωνοϊό, με αφορμή το θάνατό της.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του ανέφερε: 

«Αποκρύπτουν θανάτους από Κορονοϊό; Η απώλεια της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα κρύβει μια τρομακτική ιστορία. Της είχαν δώσει οδηγία να μην πάει σε νοσοκομείο, λόγω προβλήματος στην καρδιά της. Της πήγαιναν συγγενείς φαγητό με προφυλάξεις. Συνέχιζε να μην επανέρχεται, οι γιατροί του ταμείου της έλεγαν όλα καλά, να παρακολουθεί τον πυρετό. Ζήτησε να πάει κάποιος γιατρός να την δει στο σπίτι, αφού δεν της επέτρεπαν να πάει στο νοσοκομείο. Της είπαν δεν χρειάζεται. Πήρε τους γιατρούς ΣΟΣ, που έρχονται σπίτι, της είπαν χρειάζονται άδεια από τον ΕΟΔΥ. Πήρε τον ΕΟΔΥ για να δώσει άδεια στους γιατρούς ΣΟΣ, της είπαν θα το εξετάσουν. Τους ξαναπήρε την επόμενη μέρα, το εξετάζουν ακόμη μάλλον. Επίσης ο ΕΟΔΥ δεν επιτρέπει καν να γίνει νεκροψία σε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού. Τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του Κορονοϊού; Όχι βέβαια, αφού κανονικά δεν δέχονται καν να κάνουν νεκροψίες. Ζητούσε να της κάνουν τεστ και δεν της έκαναν. Άτομο υψηλού κινδύνου παίρνει οδηγία να μείνει σπίτι, να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, να μην της δοθεί η άδεια να την δει ιδιώτης γιατρός, χωρίς να της δίνεται καν η δυνατότητα για ένα τεστ, και εν τέλει χωρίς καν νεκροψία.»

Ωστόσο τη σοβαρότατη αυτή καταγγελία ήρθε να διαψεύσει ο αδερφός της θανούσας, ο οποίος διευκρίνισε δεν κρύβεται τίποτα και πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη νεκροψία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αδερφού της Κώστα Τζαβάρα «κάποιοι εκμεταλλεύονται την εκρεμμότητα, σπέρνοντας ασύστολα τα αθώα ερωτήματά τους. Σπέρνουν φόβο ότι πέθανε από κορωνοϊό, και δήθεν το κρύβουν».

Δείτε την ανάρτηση του:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2885344514864768&id=343673042365274

Στο θέμα αναφέρθηκε και το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Θόδωρος Μαργαρίτης, που έστρεψε τα βέλη του στο βουλευτή του ΜέΡΑ25 γράφοντας:

«Ο αδελφός της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα που έφυγε από την ζωή διευκρίνισε ότι δεν είχε θέμα με τον κορονοιό. Ένα νούμερο, βουλευτής από το ΜΕΡΑ 25, επιχείρησε πολιτικό εμπόριο νεκρού. Και έσπειρε και πανικό. Είναι ότι χειρότερο τέτοιες ώρες η πολιτική χυδαιότητα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)
«Το 60% είναι φόρος. Είμαστε η 3η πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη στην Ευρώπη», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής
Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)