Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Νεκρός στρατιωτικός από την Ξάνθη – Ήταν κάτω από 50 ετών

Ο στρατιωτικός «έφυγε» στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στους 23 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα με το τελευταίο θύμα στον κατάλογο να είναι ένας στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr «Ο άτυχος άνδρας, μέσης ηλικίας, είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, απεβίωσε και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Προηγήθηκε ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό».

Όπως αναφέρει το armyvoice.gr «Την είδηση επιβεβαιώνουν και πηγές από το ΓΕΣ λέγοντας ότι πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό, προερχόμενο από τους ΕΜΘ θύμα του κορονοϊού, ο οποίος έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του covid-19 στην χώρα μας».

Σημειώνεται πως η είδηση έγινε γνωστή κατά την πρωινή αναφορά του διοικητή της μονάδας που υπηρετούσε ο άτυχος στρατιωτικός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ