Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Θερμομέτρηση σε εργαζόμενους σε λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη

Από αύριο Δευτέρα 6 Απριλίου

Δύο συσκευές θερμομέτρησης θα βρίσκονται από αύριο Δευτέρα 6 Απριλίου στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του κλάδου.

Καθημερινά η συσκευή αυτή θα βρίσκεται σε διάφορες λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης. Στόχος να εξετάζονται οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών για πιθανά συμπτώματα, προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι, αλλά και ο περίγυρος τους.

Την θερμομέτρηση των πωλητών θα αναλάβουν δύο γιατροί. Ένας θα είναι στην ανατολική πλευρά και ένας στη δυτική προκειμένου να θερμομετρούν όσο περισσότερους πωλητές γίνεται.

Σημειώνουμε, ότι δεν πρόκειται για εξέταση, αλλά για μέτρο πρόληψης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν. Είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης.

«Ο αγώνας, για να παραμείνουν οι λαϊκές αγορές ανοιχτές, είναι συνεχής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης, ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης, και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Σάκης Παππάς

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι