Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στο Πήλιο - Δρόμος άνοιξε στα δύο (ΦΩΤΟ)

Χιονόπτωση σε περιοχές του Πηλίου

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Πηλίου έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία. Εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων ο δρόμος στη Μακρινίτσα άνοιξε στα δύο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο δρόμος από Μακρινίτσα προς Βόλο έχει ήδη κλείσει με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το οδόστρωμα του δρόμου από Μακρινίτσα προς Βόλο προκάλεσαν και την άμεση παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου.

Ήδη με εντολή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς και εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το τμήμα αυτό θα έχει αποδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Την ίδια στιγμή στο Πήλιο συνεχίζει να πέφτει πυκνό χιόνι στα Χάνια, στην Αλυκόπετρα και στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες και το ύψος του χιονιού στα Χάνια έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στις συγκοινωνίες αφού εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται συνεχώς και αποχιονίζουν τον οδικό άξονα Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς.

Η θερμοκρασία στα Χάνια του Πηλίου είναι στους 2 βαθμούς, ενώ στις Αγριόλευκες δεν ξεπέρασε το μηδέν.

Στις περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο βρέχει συνεχώς, όπως και στον Βόλο, ενώ το μοναδικό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο της ημέρας από τον Βόλο προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο δεν εκτελέσθηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων.

   

Πηγή φωτογραφιών: taxydromos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ