Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιχείρηση απεγκλωβισμού νεαρού σε ποταμό στη Βέροια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 11 άνδρες της Πυροσβεστικής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού αγοριού το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου, έπειτα από τον εγκλωβισμό του στον Τριπόταμο στη Βέροια.

O νεαρός εγκλωβίστηκε στις όχθες του ποταμού, σε σημείο ανάμεσα στη Γέφυρα του Προμηθέα και της Γέφυρας του Καραχμέτ. Στο σημείο έσπευσε αμέσως μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, με 11 άνδρες και 5 οχήματα και επιχείρησε πολύ προσεκτικά για τον απεγκλωβισμό του, καθώς το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και τα νερά ιδιαίτερα ορμητικά. Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν ενθαρρυντικές, καθώς φαινόταν πως ο νεαρός, ηλικίας περίπου 15 με 17 ετών, δεν ήταν τραυματισμένος και μάλιστα ήταν εκτός νερού, εγκλωβισμένος όμως στην εσοχή ενός βράχου.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον μεταφέρουν στην απέναντι όχθη με τη χρήση σκάλας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία λίγη ώρα αργότερα. Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος, παγωμένος αλλά καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο νεαρός κατέληξε στο νερό έπειτα από απροσεξία κατά τον περίπατο με δύο φίλους του στις όχθες του Τριποτάμου, οι οποίοι και κάλεσαν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: veriotis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκιάθος: Είδε τους λιμενικούς και παρέδωσε μόνος του ναρκωτικά που είχε πάνω του
Δήλωσε περιστασιακός χρήστης και καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου
Σκιάθος: Είδε τους λιμενικούς και παρέδωσε μόνος του ναρκωτικά που είχε πάνω του