Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικό - Έρευνα της ΕΛΑΣ (VIDEO)

Πολίτης σε μηχανάκι έπεσε από αυτό καθώς αστυνομικά αυτοκίνητα, όπως καταγγέλλεται, πέρασαν με κόκκινο - Δέχθηκε και την επίθεση αστυνομικού

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την Δευτέρα ένα περιστατικό που συνοδεύεται από βίντεο το οποίο δείχνει αστυνομικό να επιτίθεται και να βιαιοπραγεί εναντίον πολίτη στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Μετά την έκταση που πήρε το περιστατικό, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Το βίντεο δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook μέλος  της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Σε αυτό φαίνεται ο αστυνομικός -μέλος συνοδείας- να επιτίθεται και να τραμπουκίζει όποιον από τους περαστικούς προσπαθεί να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά του, αλλά και να ξυλοφορτώνει έναν πολίτη. Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με την καταγγελία του μέλους του «Ρουβίκωνα», το μεσημέρι της Δευτέρας και ο πολίτης ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι έπεσε από αυτό καθώς τα αστυνομικά αυτοκίνητα, όπως καταγγέλλεται, πέρασαν με κόκκινο.

https://www.facebook.com/100016350693712/videos/610182906203394/?t=0

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ