Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Amber Alert για την εξαφάνιση δύο εφήβων

Τα δύο παιδιά εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας από τα Καμίνια

Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προχώρησε νωρίτερα το "Χαμόγελο του Παιδιού" με αφορμή την εξαφάνιση ενός 14χρονου αγοριού και ενός 13χρονου κοριτσιού.

Τα δύο παιδιά εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας από τα Καμίνια. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων σήμερα, 05.05.2020, μεσημβρινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Παρλιάρας Πάρης έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα φούτερ, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.

Η Πανάγου Μαρία έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ