Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το αδιαχώρητο σε άτυπο πάρτι έξω από take away μπαρ (ΦΩΤΟ)

Γιόρτασαν την έξοδο από την καραντίνα με take away κοκτέιλ και χωρίς αποστάσεις στο Βόλο

O Βόλος ήταν μία από τις πόλεις όπου ο κόσμος πραγματοποίησε άτυπα πάρτι έξω από μαγαζιά που λειτούργησαν ως take away και προκάλεσαν την έκρηξη του Νίκου Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε μπαρ που άνοιξε μόνο για να δώσει κοκτέιλ take away.

Ο συνωστισμός, βέβαια, προκάλεσε και την παρέμβαση της Αστυνομίας, αφού περιπολικό έφτασε στο σημείο για συστάσεις στην τήρηση των αποστάσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες του thenewspaper.gr :

 

 

«Η εικόνα καφέ-μπαρ στις 11 το βράδυ σε διάφορες πόλεις να παίζουν μουσική στη διαπασών και να δίνουν ποτά, προσβάλλει βάναυσα όλους μας», υπενθυμίζεται πως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, τονίζοντας πως το φαινόμενο παρατηρήθηκε κυρίως σε πόλεις της επαρχίας, με κόσμο να συνωστίζεται έξω, αλλά ακόμα και μέσα σε μαγαζιά, που άνοιξαν ως take way.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό η εικόνα αυτή προσβάλει τόσο την πλειοψηφία των πολιτών που τήρησαν τα νέα μέτρα, όσο και την πλειοψηφία των καταστηματαρχών στην εστίαση που πειθάρχησαν.

Μετά τη χθεσινή εικόνα που δημιούργησε προβληματισμό, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως το take away αφορά μόνο σε καφέ.

«Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται και άτυπα πάρτι απαγορεύονται», είπε χαρακτηριστικά.

«Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεταιΆτυπα πάρτυ και συγχρωτισμός απαγορεύονται. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουν μουσική στη διαπασών στις 11 το βράδυ. Γι’ αυτό και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και σε αυτό το επίπεδο ενεργοποιούνται από σήμερα, οι μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις», δήλωσε ο ίδιος.

Για το ζήτημα αναμένονται διευκρινήσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες