Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σποτ για τον κορωνοϊό με την Κατερίνα Λέχου: Μάλλον είστε για μάζεμα (VIDEO)

Η απάντηση του Άκη Σκέρτσου στην κριτική για σεξιστικό περιεχόμενο στο σποτ με το Χρήστο Λούλη

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου είναι πρωταγωνίστρια στο νέο σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τη δημόσια υγεία, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας. «Μάλλον είστε για μάζεμα...», λέει χιουμοριστικά.  Στόχος της νέας καμπάνιας της Πολιτικής Προστασίας είναι -μετά την άρση των περιορισμών- η αποτροπή του συνωστισμού ανάμεσα σε παρέες και φίλους.

«Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», επισημαίνει στο βίντεο η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου στο βίντεο.  Η ηθοποιός αναφέρεται στους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε με μεγάλες παρέες.

https://www.facebook.com/askertsos/videos/10157357295694226/?t=0

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

https://www.youtube.com/watch?v=ND0siTj3u5w&feature=emb_title

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο σποτ ωστόσο συγκέντρωσε και αρνητικές κριτικές καθώς καταλογίζεται σεξιστικό περιεχόμενο, ως προς το ρόλο της γυναίκας.

Στο πλαίσιο αυτό ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος,δημοσιεύοντας το video με την Κατερίνα Λέχου αναφέρει:

«Η αγωνία να «πολιτικοποιηθεί» μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ