Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποσύρεται το σποτ με το Χρήστο Λούλη για τον κορωνοϊό (VIDEO)

Αποσύρθηκε το σποτ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε

Αποσύρει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το σποτ με το Χρήστο Λούλη για τον κορωνοϊό, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τις κατηγορίες για σεξιστικό περιεχόμενο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Θυμηθείτε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη:

https://www.youtube.com/watch?v=ND0siTj3u5w&feature=emb_title

«Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», επισημαίνει στο βίντεο η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου στο βίντεο του νέου σποτ η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός αναφέρεται στους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε με μεγάλες παρέες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ