Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλες ουρές στα κεντρικά της ΔΕΗ - Επέμβαση της αστυνομίας

Εικόνες συνωστισμού

Την παρέμβαση της Αστυνομίας στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στην Αθήνα, προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού που καταγράφονταν από το πρωί.

Σύμφωνα με το megatv.com άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο για να ενημερώσουν τους πολίτες ότι θα πρέπει να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας. Τους προτρέπουν να τηρήσουν ένα μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλον. 

Δημόσια έκκληση είχε κάνει νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος τόσο προς την ΔΕΗ όσο και προς τα αρμόδια κρατικά όργανα, προκειμένου να παρέμβουν στο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Η εικόνα που παρουσίαζε από το πρωϊ ένα από τα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου ήταν άκρως ανησυχητική, καθώς υπήρχε πλήθος καταναλωτών και δεν τηρούνταν οι αποστάσεις. Πάνω από 400-500 άτομα περίμεναν στην ουρά και ο κόσμος έφθανε μέχρι τους γύρω δρόμους. Οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, ωστόσο οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας δεν τηρούνταν και η κατάσταση ήταν ασφυκτική, ανάφερε το megatv.com.

 

Για τη μεγάλη ουρά και το συνωστισμό που παρατηρείται έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ μίλησε στον «Θέμα 104,6», η Σοφία Δήμτσα,  διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας της ΔΕΗ. 

«Δυστυχώς και παρά τις προειδοποιήσεις μας και ότι καλούσαμε τον κόσμο να τα κάνει τις συναλλαγές του ηλεκτρονικά, ο κόσμος έχει πάει εκεί. Έχουν παραβιάσει τα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε η Σοφία Δήμτσα.

Όπως είπε στον Θέμα 104,6, «μέσα στη στοά υπάρχουν ειδικές ταινίες, υπάρχει θερμομέτρηση. Εκεί είναι 12 άτομα προσωπικό και παίρνουν τα στοιχεία του και θα τους καλέσουμε εμείς. Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις ο κόσμος δεν τηρεί τις αποστάσεις. Έχουμε ζητήσει την συμβολή της αστυνομίας. Εμείς καλούμε τους πολίτες να προσέξουν την υγεία τους. Να γνωρίζουν ότι δεν κινδυνεύουν να του κοπεί το ρεύμα».

Πηγή φωτ. protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ