Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αύριο Παρασκευή η απόφαση στη δίκη Τοπαλούδη

Τι απάντησε η εισαγγελέας στις επικρίσεις

Την Παρασκευή αναμένεται η ετυμηγορία του πρωτοβάθμιου κακουργιοδικείου της Αθήνας για την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η σημερινή διαδικασία αναλώθηκε κυρίως με τις αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης, ενώ αργά το απόγευμα δευτερολόγησε και η εισαγγελέας της έδρας Αριστοτελεία Δόγκα, η οποία διευκρίνισε ως απάντηση στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσού για την χθεσινή τοποθέτηση της για τους δικηγόρους, ότι σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης.

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη τους. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελική λειτουργός.

Πάντως αναφερόμενη στο περιστατικό της εισόδου το πρωί στο δικαστήριο μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, το οποίο διαμαρτυρήθηκε στην έδρα για την αγόρευση της, η εισαγγελέας έκανε λόγο για εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

Πηγή: dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ