Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 15χρονο – Είχε βγει βόλτα με τη μητέρα του

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο 53χρονος οδηγός ο οποίος την Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε στην Κόρινθο έναν 15χρονο ο οποίος είχε βγει για βόλτα με τα πόδια μαζί με τη μητέρα του όπως έκαναν κάθε απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στο αίμα του 53χρονου βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος με το όριο σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας να είναι 0,5 γραμμάρια (μετά από αιμοληψία) και 0,25 γραμμάρια (στο αλκοτέστ της τροχαίας).

Την εικόνα ενός μεθυσμένου οδηγού είχαν δώσει στις αρχές και οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα που του άσκησε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα, στις 11 το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα με τον 53χρονο να μην σταματάει αφού παρέσυρε τον 15χρονο αλλά να κρύβεται στο σπίτι του με τη βοήθεια της συζύγου του, η οποία έχει, επίσης, συλληφθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Star είπε για τις τραγικές στιγμές: «Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ' όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι...»,

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε "το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε". Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί...» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη