Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

METEO: Χαλάει ο καιρός – Πότε έρχονται βροχές στη Θεσσαλονίκη

Εβδομάδα ισχυρών βροχοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών

Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός αρχής γενομένης από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 25/05 οπότε βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους, και ιδιαίτερα από την Τρίτη 26/05.

Πιο αναλυτικά:

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr από την Τρίτη 26/05 και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα, και όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν, παρουσιάζεται από το meteo.gr η κατανομή του υετού (βροχές/καταιγίδες/χαλαζοπτώσεις) κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες των ημερών της νέας εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo, στη Θεσσαλονίκη έρχονται βροχές από αύριο Τρίτη, μεσημβρινές ώρες, την Τετάρτη θα έχουμε ένταση των φαινομένων, ενώ βροχερός θα είναι ο καιρός και την Πέμπτη. Από Παρασκευή "καθαρίζει" ο καιρός από βροχές. 

25may.png
26may.png

 

27may.png

 

 

28may.png

Δείτε παρακάτω την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία
Τι είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία