Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με βιτριόλι: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η «γυναίκα με τα μαύρα»

Oι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές φαίνεται να έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, οι αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στη λίστα της Αστυνομίας βρέθηκαν τρεις έως τέσσερις γυναίκες που είναι ύποπτες για τη φρικτή επίθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχαν δέκα γυναίκες οι οποίες έχουν εξεταστεί, έχουν ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση και όλες, εκτός από τις τρεις με τέσσερεις που θεωρήθηκαν βασικές ύποπτοι, έχουν αρνηθεί την παραμικρή σχέση με την υπόθεση αλλά και ότι βρέθηκαν εκείνο τα πρωί στην Καλλιθέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ύποπτες προέρχονται από το συγγενικό, το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μάλιστα έχει ανοίξει ξανά ο φάκελος μίας παλαιότερης διένεξης με πολύ στενό πρόσωπο της γυναίκας, που φαινόταν να είχε τελειώσει.

Η 34χρονη έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της - «Πότε θα την πιάσουν;»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, η αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο στοιχείο ικανό για να οδηγηθεί σε σύλληψη. «Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστριας» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι Αρχές, μπορεί να γίνει δουλειά.

Ο κ. Λύτρας μίλησε και για την κατάσταση της άτυχης Ιωάννας, λέγοντας ότι η η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι, καθώς φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της! Υπενθυμίζεται ότι χθες η 34χρονη υποβλήθηκε σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο, με την εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς να πηγαίνει καλά. Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά.

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί της, ο κ. Λύτρας είπε ότι ρωτά συνεχώς «πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε». «Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» τόνισε ο δικηγόρος. Ωστόσο, σημείωσε ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα και επανέλαβε ότι τέτοιου είδους πράξη δεν δικαιολογείται από κανέναν και σε κανέναν.

Τέλος, σε ερώτηση για όσα γράφονται περί της κατάθεσης ενός ταξιτζή που βρέθηκε στο σημείο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση για τέτοιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα στην τηλεόραση του Alpha, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες για να λύσουν το μυστήριο πήραν κατάθεση από πρώην σύντροφο του θύματος. Μια κατάθεση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς, αποκάλυψε στους αστυνομικούς στοιχεία και λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της 34χρονης με ιδιαίτερη σημασία για τις έρευνες.

Το προφίλ της δράστιδας

Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της ειναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ