Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Καρδίτσα

Μίνι οπλοστάσιο με τυφέκιο, περίστροφο και... σπαθί είχε ένας από τους συλληφθέντες

Σε τρεις συλλήψεις για υπόθεση με ναρκωτικά και όπλα προχώρησαν αστυνομικοί στην Καρδίτσα. Μάλιστα, στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες, μετά από σχετικό έλεγχο που έγινε βρέθηκε μίνι οπλοστάσιο με περίστροφο, τυφέκιο, αλλά και ένα σπαθί. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθησαν προχθές (31-05-2020) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δράστες κινούμενοι με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κατά την ακινητοποίησή τους, απέρριψαν στο έδαφος τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία ενός εκ των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• περίστροφο και έξι φυσίγγια,

• τυφέκιο,

• σπαθί,

• τσεκούρι,

• τέσσερα μαχαίρια και

• 57 ml υγρής μεθαδόνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι