Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φωτιά στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες (VIDEO)

Στο σημείο επιχείρησαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες, αλλά και οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και το Σιδηρόκαστρο

Συναγερμός σήμανε αργά χθες το βράδυ στην Πυροσβεστική των Σερρών, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το infonews24.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών ειδοποιήθηκε περίπου στις 22:20 το βράδυ της Τρίτης, καθώς ξέσπασε φωτιά σε ξύλινα παραπήγματα του δήμου Σερρών. Από την Πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ έσπευσαν επίσης ένα όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και ένα από το Σιδηρόκαστρο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, συμμετείχε και ο δήμος Σερρών με υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ξύλινο παράπηγμα και γρήγορα εξαπλώθηκε, με αποτέλεσμα να καούν συνολικά 300 με 400 τ.μ., ενώ μία ώρα περίπου αργότερα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Παρόντες στο σημείο ήταν ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, καθώς και εργαζόμενοι της πολιτικής προστασίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ