Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με βιτριόλι: «Αρνείται την εμπλοκή της η 35χρονη»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρει ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου

Την 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι επισκέφτηκε την Παρασκευή ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Όπως τόνισε η 35χρονη «είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της».

«Αφού υπάρχει άρνηση εμπλοκής, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία της υπεράσπισής της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω», συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία σύνθετη υπόθεση. «Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, και όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις. Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός. Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον.

Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή. Δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο με ισορροπημένη προσωπικότητα.

Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό. Οι ψυχωτικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε