Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στις Σέρρες: Νεκρό βρέφος ενός έτους σε αρδευτικό κανάλι

Μετά από ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις Σέρρες, όπου ένα βρέφος περίπου 1 έτους βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγη ώρα πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα, ο θείος του βρέφους δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του από το σπίτι στο οποίο έμενε. Σημειώνεται ότι το βρέφος βρισκόταν υπό την επίβλεψη του θείου του καθώς και οι δύο γονείς του είναι στη φυλακή.

Αμέσως μετά τη δήλωση ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο εν τέλει βρέθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 09:00 σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών. Το βρέφος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο έγινε η εξαφάνιση του παιδιού από το σπίτι, ενώ έχει ζητηθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ