Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΔΕ για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας μετά από καισαρική

Tι δείχνει το πόρισμα για το θάνατο της 27χρονης Δώρας

Στη διαπίστωση ενδείξεων για την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων κατέληξε το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβελης που είχε διατάξει την επείγουσα εξέταση μόλις παρέλαβε προχθές το πόρισμα διέταξε ΕΔΕ. Θα πραγματοποιηθούν ένορκες εξετάσεις για την υπόθεση και η ΕΔΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

«Θα παραδώσουμε το πόρισμά της ΕΔΕ στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ώστε να πάρει τον δρόμο του» δήλωσε ο κ. Καρβέλης. Υπενθυμίζουμε ότι η 27χρονη Δώρα είχε κάνει εισαγωγή, στα τέλη Μαΐου, στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για προγραμματισμένη καισαρική.

Όλα εξελίχτηκαν ομαλά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ώρα που επρόκειτο να τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της εμφάνισε επιπλοκές και βρέθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε.

Το γεγονός αυτό και κυρίως τα αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου της προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της οικογένειάς της η οποία κινήθηκε νομικά.

Πηγή: ilialive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης