Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγγνώμη από τον «γιατρό - μαϊμού» στην απολογία του

Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή

Μετανιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή κατά την απολογία του ο 47χρονος που εμφανιζόταν σαν γιατρός από την Ελβετία.

Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου και φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Απολογούμενος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τους συγγενείς των θυμάτων παριστάνοντας τον γιατρό και ζήτησε «συγγνώμη» από όλους για όσα φέρεται να διέπραξε. Φέρεται να συστήθηκε ως «εμπειρικός βοτανολόγος» και υποστήριξε ότι ουδέποτε έπεισε τα παιδιά και τους γονείς τους να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν, αποδεχόμενος ωστόσο ότι πήρε χρήματα από τους συγγενείς των τριών θυμάτων.

«Δεν πήρα όμως χρήματα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία» φέρεται να είπε στον ανακριτή και αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που του αποδίδονται. Μάλιστα, ο 47χρονος φέρεται να προτίθεται να υποβάλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά, καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν στα θεραπευτικά έλαιά του δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε ότι θα κάνει καλά τους ασθενείς.

Από την πλευρά τους, οι γονείς των δύο ανήλικων θυμάτων του 47χρονου μέσω του δικηγόρου τους, Δημήτρη Κουσιουρή, ζητούν την «παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου, που δεν δίστασε κατά τρόπο ειδεχθή και αποτρόπαιο να αφαιρέσει τη ζωή των δύο ανήλικων τέκνων μας».

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές