Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας

Στην περιοχή βρέθηκε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με πέντε οχήματα και 15 άνδρες

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που ξέσπασε αργά χθες το βράδυ νύχτα, στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας. Στην περιοχή βρέθηκε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με πέντε οχήματα και 15 άνδρες, ενώ στο έργο των πυροσβεστών συνέδραμαν και υπάλληλοι με υδροφόρες από τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σώσουν τον δεματοποιητή των απορριμμάτων, παρόλο που μία από τις εστίες της φωτιάς ήταν σε απόσταση αναπνοής, ενώ δεν κινδύνεψαν οικιστικές ζώνες.

Στο σημείο βρίσκεται και σήμερα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη και όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, πύραρχος Νίκος Κολοβός, η «φωτιά θα συνεχίσει τη δράση της για ένα χρονικό διάστημα, όμως θα είναι πλήρως ελεγχόμενη». Προανάκριση διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται και πιθανός εμπρησμός, λόγω της ώρας που ξέσπασε η πυρκαγιά.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι