Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρέβεζα: Βιασμό της 83χρονης - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου

Ο δικηγόρος του 40χρονου κατηγορούμενου που ορίστηκε για να αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε

Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί ο 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Πρέβεζας, σύμφωνα με το PREVEZANEWS.

Μετά την απολογία του που κράτησε περίπου τρεις ώρες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό και κακοποίηση 83χρονης γυναίκας.

Eχθές διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Πρέβεζας και από εκεί στην Εισαγγελία το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αναφέρει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος του Πακιστανού, που ορίστηκε για να αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε.

Η δικογραφία εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας περιλαμβάνει και την κατηγορία του βιασμού.

Να θυμίσουμε πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20-6 η γυναίκα είχε βρεθεί άσχημα χτυπημένη στο σπίτι της και ημίγυμνη στο κρεβάτι της.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην περιοχή του Παντοκράτορα και μάλιστα προέβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του μιας και θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος αφού τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί πως επιχείρησε να την βιάσει.

Την Κυριακή ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS ο 40χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε από την αρχή πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί, ενώ επικαλέστηκε το γεγονός πως ήταν μεθυσμένος.

Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε επίσης πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα.

Ο 40χρονος Πακιστανός κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορουμένου, την οποία όρισε το Δικαστήριο, Αρετή Γούση, ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή πως κάποιος άλλος ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα.

Αυτή την ώρα οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών.

Πηγή: prevezanews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ