Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Αρνητικό το 2ο τεστ του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού

Αναμένονται τα αποτελέσματα από το τρίτο τεστ

Αρνητικό ήταν το 2ο τεστ του κρατούμενου των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Σοφία Νικολάου η οποία, τόνισε ωστόσο, ότι αναμένεται ένα ακόμα τεστ καθώς στο μεσοδιάστημα ο ασθενής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κρατούμενος Λιβυκής καταγωγής είχε συμπτώματα ίωσης εδώ και μέρες, χωρίς όμως να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον εκτός φυλακών, ή να έχει μετακινηθεί εκτός του ελεγχόμενου περιβάλλοντος των φυλακών.

Παρόλο που το γρήγορο πρώτο τεστ έδειξε οριακά θετικό το δεύτερο τεστ ήταν αρνητικό όπως ανέφερε η κα. Νικολάου, η οποία και σημείωσε ότι δεν την έπειθε για κρούσμα καθώς έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία των κρατουμένων.

Σύμφωνα με την κα Νικολάου έχει ήδη γίνει απολύμανση των χώρων και αν το 3ο κατά σειρά τεστ δείξει άλλο αποτέλεσμα τότε θα επέμβει ο ΕΟΔΥ για να γίνουν οι αναμενόμενες ιχνηλατήσεις.

Χθες μάλιστα τηρώντας το πρωτόκολλο δεν επετράπη καμία επίσκεψη από συγγενείς και φίλους σε κρατουμένους της φυλακής μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας