Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με βιτριόλι: Μία επέμβαση ανά 10 ημέρες για την 34χρονη

H 35χρονη που είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει στον ανακριτή

Ακόμη ένα χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά πρόκειται να κάνει η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με το ME GA, η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Η 34χρονη θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να μιλήσει η 35χρονη

Έτοιμη να μιλήσει φαίνεται πως είναι η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Οι Αρχές θέλουν να ξεκαθαρίσουν το κίνητρο της επίθεσης της στην Ιωάννα.

Ο συνήγορός της ανέφερε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό. «Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Της είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να δεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της δικογραφίας, δεν μου το απέκλεισε» ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η 35χρονη, που δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα της καταλογίζουν οι Αρχές, πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές του Ελαιώνα, μία εξέλιξη που οφείλεται σε λειτουργικούς λόγους και όχι γιατί συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της.

Περιμένει τις εξηγήσεις της 35χρονης η οικογένεια της Ιωάννας

Την απολογία της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας περιμένει η πλευρά 34χρονης, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Α. Λύτρας. O κ. Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR δήλωσε πως η Ιωάννα περιμένει απαντήσεις.  «Είναι δικαίωμα της 35χρονης να απολογηθεί, μακάρι να το κάνει για να δώσει κάποιες απαντήσεις στην Ιωάννα και να μάθει και εκείνη γιατί της έκανε αυτό το πράγμα», είπε. 

Ο δικηγόρος επανέλαβε ότι η Ιωάννα δεν γνωρίζει καν τον 40χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι το μήλον της Έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες και σημείωσε πως η 34χρονη πλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την ομορφιά της. 

Σχολιάζοντας τους λόγους που ο συνήγορος της 35χρονης δε ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Λύτρα τόνισε ότι μικρή σημασία έχει, γιατί με την ισχύουσα νομοθεσία είτε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είτε για βαριά σκοπούμενη βλάβη η ποινή της θα είναι μικρή. 

Πρόσθεσε μάλιστα με νόημα πως ο εισαγγελέας δε θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς ακόμα δεν έχει ακούσει καν τη φωνή της. «Η επίθεση αυτή ήταν ένα τραγικό έγκλημα που κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας. Τα στοιχεία είναι υπεραρκετά για την ενοχή της 35χρονης. Επαναλαμβάνω ότι όταν της έριχνε το βιτριόλι αποδεχόταν το ενδεχόμενο να τη σκοτώσει», είπε ο κ. Λύτρας. 

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ
Το κίνημα των φοιτητών μεγαλώνει και θυμίζει τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις του ‘68 για το Βιετνάμ
ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ