Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλοκαιρινή ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα

Με δέκα μέλη και δύο ασθενοφόρα

Με δέκα διασώστες και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θωρακίζεται η Κασσάνδρα κατά τους θερινούς μήνες ως και το Σεπτέμβριο.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά υποδέχθηκε  τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, στο Δημαρχείο και έδωσε λύση στα ζητήματα διαμονής και σίτισης των πληρωμάτων που θα τοποθετήσει το ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Για το σκοπό αυτό, η Δήμαρχος ήρθε άμεσα σε επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, τον Τ.Ο.Χ και ξενοδόχους της Κασσάνδρας.

Συνεπώς τα δέκα νέα μέλη του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με το υπάρχον προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κασσάνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, πνιγμών και πάσης φύσεων έκτακτες ανάγκες υγείας που ενδέχεται να προκύψουν το καλοκαίρι, που ο πληθυσμός στην Κασσάνδρα εκατονταπλασιάζεται.

Με όλες τις βάρδιες καλυμμένες και δεύτερο ασθενοφόρο με έδρα τη Χανιώτη.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Κασσάνδρας για τις ταχύτατες και αποτελεσματικές της ενέργειες να δώσει άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα.

 Η Δήμαρχος από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, καθώς η σίτιση των πληρωμάτων καλύπτεται από δαπάνες του Επιμελητηρίου, τον Τ.Ο.Χ και όλους τους ξενοδόχους που πρόθυμα της απάντησαν θετικά στο αίτημά της για παροχή δωρεάν φιλοξενίας, προς όφελος της Κασσάνδρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ