Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή του ένας 32χρονος μουσικός (ΦΩΤΟ)

Δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την μάχη με τον θάνατο ο 32χρονος μουσικός Μάριος Σαρακατσιάνος

 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αναβάτης της μηχανής μετά το τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Λάρισας-Κοζάνης, λίγο έξω από την Ελασσόνα στο ύψος της Τσαριτσάνης.

Νεκρός είναι ο 32χρονος Μάριος Σαρακατσιάνος, γνωστός μουσικός και ιδιοκτήτης μουσικής σχολής.

Όλα ξεκίνησαν μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου και της μηχανής του 32χρονου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο από όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 32χρονος εξέπνευσε.

Ο μουσικός Μάριος Σαρακατσιάνος, ήταν γνωστός μέσα από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής «Μελωδία», αλλά και από τις πολλές συμμετοχές του σε εκδηλώσεις κυρίως παραδοσιακής μουσικής σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου. Μουσικός εγνωσμένης αξίας, ιδιοκτήτης μουσικής σχολής και άνθρωπος της παρέας και της χαράς.

FB IMG 1593640042175

Αγαπούσε με πάθος τη μουσική και μαζί με τη Δήμητρα που είχε επίσης μουσικές σπουδές, έκαναν κοινές παρουσίες και όνειρα για το μέλλον. Ο άδικος χαμός του βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του.

Πηγή: larisanew.gr – trikalavoice.gr - larissanet 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)
Σάλος από την δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα - «Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η...
Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)