Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τριμελής σπείρα άνοιγε σπίτια και ΙΧ στο Κιλκίς – Λεία πάνω από €12.800

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έπαιρναν κοσμήματα και χρήματα παραβιάζοντας τα παράθυρα οικιών σε χωριά της περιοχής

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 3 ημεδαποί άνδρες, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Κιλκίς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, οι ανωτέρω τουλάχιστον από τα μέσα Ιανουαρίου 2020 συνέστησαν εγκληματική ομάδα με σκοπό τη συστηματική διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων σε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς.

Από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2020 έως και χθες (14 Ιουλίου 2020) διέπραξαν από κοινού συνολικά 8 διαρρήξεις παραβιάζοντας παράθυρα οικιών και 1 κλοπή από όχημα. Από τις περιπτώσεις αυτές κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα η αξία των οποίων ανέρχεται στις 9.600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.273 ευρώ, συνολικά. Επίσης, στην κατοχή του ενός από αυτούς βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»