Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέες πυρκαγιές ξέσπασαν σε Κερατέα και Ηλεία

Για την κατάσβεσή τους επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στην οδό Μάνου Λοϊζου, στην Κερατέα Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν υπάρχει κίνδυνος, τουλάχιστον αυτήν την ώρα, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, εθελοντές πυροσβέστες και 2 ελικόπτερα.

 

Πυρκαγιά στην περιοχή Γραμματικό Λαντζοϊού

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Γραμματικό Λαντζοϊού, στον Πύργο της Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Παράλληλα, πάνω από το μέτωπο της φωτιάς πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους