Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες σε 2 διεθνώς καταζητούμενους σε Προμαχώνα και Χαλκιδική

Συνελήφθησαν από την αστυνομία μια γυναίκα και ένας άντρας

Δύο υπήκοοι Ρουμανίας συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη βόρεια Ελλάδα, σε εκτέλεση ευρωπαϊκών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εις βάρος τους. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για μία γυναίκα, 41 ετών, κι έναν 27χρονο, που έπεσαν στα χέρια αστυνομικών σε Προμαχώνα Σερρών και Αρναία Χαλκιδικής, αντίστοιχα, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Αναλυτικά, σε ανακοινώσεις της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2020) τα ξημερώματα, στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, μία αλλοδαπή γυναίκα, διότι κατά την είσοδο της στη χώρα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ιταλίας, για τα αδικήματα της εκμετάλλευσης εκδιδόμενων γυναικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Επίσης, συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας, για το αδίκημα της μαστροπείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ