Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απάντηση από ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με μετανάστη

Κατέβηκε από το τρένο γιατί δεν είχε εισιτήριο, αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ανακοίνωση για το περιστατικό με το μετανάστη που ανάγκασαν να κατέβει από το τρένο στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη επιβάτες που θεώρησαν ότι έχει κορωνοϊό, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε στην κατοχή του εισιτήριο για διαδρομή μέχρι τη Λειβαδιά, ενώ σκόπευε να φτάσει στην Καρδίτσα. Δε γίνεται καμία αναφορά ωστόσο στην καταγγελία πως επιβάτες της αμαξοστοιχίας απαίτησαν την αποβίβασή του θεωρώντας πως ο Καμερουνέζος μετανάστης πάσχει από κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το συμβάν:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην αμαξοστοιχία 54 την Τρίτη 04/08, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι ο επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά.

Ο επιβάτης μετακινήθηκε, υπό την επιτήρηση του Προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι.

Στις περιπτώσεις που επιβάτης αρνείται την έκδοση εισιτηρίου, τότε ζητείται η παρέμβαση της Αστυνομίας, όπερ και εγένετο».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»