Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις εργαζόμενοι σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

Στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν τρεις εργαζόμενοι στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας, την ώρα που οι λοιμωξιολόγοι παρακολουθούν με έντονη ανησυχία τη διασπορά του ιού σε αρκετές περιοχές της χώρας μας. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα τρία άτομα επέστρεψαν από άδεια και το ένα εξ αυτών παρουσίασε πυρετό ενώ τα άλλα δύο κανένα σύμπτωμα. Επειδή όμως μετακινούνται μαζί από την Πάτρα όπου διαμένουν μόνιμα για την Μυρσίνη, εξετάστηκαν όλοι και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες είναι θετικά κρούσματα. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι της δομής τέθηκαν σε περιορισμό.

Ο διοικητής της δομής και πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ χαρακτήρισε την κατάσταση ελεγχόμενη. «Αύριο αναμένεται να έλθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών των τριών κρουσμάτων και του προσωπικού και αν κριθεί αναγκαίο και στους φιλοξενούμενους. Η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία και δεν υπάρχουν άλλα άτομα που να παρουσιάζουν συμπτώματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά
«Η πιθανή εκλογή του κ. Μπελέρη θα είναι μια πολύ δυνατή φωνή στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας » προσθέτει ο Σταύρος Καλαφάτης
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά