Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μύκονος: Συνελήφθη έξω από μπαρ ο Μαγκούαιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)

O αρχηγός της ομάδας του Μάνστεστερ συμμετείχε σε επεισόδιο με άλλους Άγγλους

Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να βάλουν τέλος στο επεισόδιο και επιχείρησαν να ελέγξουν και τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ αυτός αντέδρασε. Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Μαγκουάιρ διασκέδαζε στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν μετατρέποντας τα στενά σε μίνι κερκίδα.

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό: «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ' αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Ο 27χρονος αμυντικός εντάχθηκε στις τάξεις της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 με τους «κόκκινους διάβολους» να δίνουν 80 εκατ. λίρες στη Λέστερ, ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού. Μετά τη μεταγραφή ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς θεωρεί ότι θα αποτελέσει τη βάση για την επάνοδο της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ