Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο στη Ζάκυνθο μεταξύ Βρετανών τουριστών και Ρομά (VIDEO)

Kαθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές στο Λαγανά της Ζακύνθου

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), 3 Ρομά, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος τριών αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έστειλε άνδρες της ΟΠΚΕ στο σημείο οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και τον ημεδαπό, καθώς  λίγη ώρα πριν, είχαν διαπληκτιστεί διαδοχικά με τρεις αλλοδαπούς, στην παραλία του Λαγανά και στην συνέχεια κατά περίπτωση  αφαίρεσαν,  με τη χρήση σωματικής βίας, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, από τον έναν αλλοδαπό, αξίας (2.000) ευρώ και  τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο, έναν ακόμη από τους αλλοδαπούς με γυάλινο μπουκάλι.

βίντεο από αντίστοιχα περιστατικά που συνέβησαν στον Λαγανά πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε το zantereport:

https://www.youtube.com/watch?v=VAm5aOoSEIc&feature=emb_title

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βρετανοί θεώρησαν ότι ένας από τους Ρομά έκλεψε κάποιον από την παρέα τους και πήγαν να πάρουν πίσω ότι τους ανήκει. Έτσι ξεκίνησε και ο καυγάς, ο οποίος ευτυχώς παρά την αγριότητα των χτυπημάτων, δεν κατέληξε σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Πηγή: zantereport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ