Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με βιτριόλι: Ίχνη καυστικού υγρού στην καπαρντίνα της 35χρονης

Πώς έφτασε στα χέρια της 35χρονης το βιτριόλι

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στα πράγματα της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open, ένα από αυτά που εξετάστηκαν ήταν η καπαρντίνα της 35χρονης, η οποία είχε βρεθεί στο διαμέρισμά της και στάλθηκε για εξέταση. Από τα αποτελέσματα που δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ πριν από δύο μέρες, προέκυψε ότι υπάρχουν ίχνη από το βιτριόλι με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, η δράστις, όπως φαίνεται από τα βίντεο στις κάμερες ασφαλείας, φορούσε καπαρντίνα και περούκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη κατηγορούμενη που παραμένει στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, δεν έχει δώσει εξήγηση για την επίθεση στην Ιωάννα και δεν θέλησε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μίλησαν το κινητό και το λάπτοπ της 35χρονης

Οι ειδικοί είχαν καταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια να επαναφέρουν τα στοιχεία τόσο στο λαπτοπ όσο και στο κινητό της 35χρονης, το οποίο φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις ηλεκτρονικές συσκευές προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο ερωτήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα. Τα ερωτήματα αυτά είναι: Ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι αλλά και το αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί της 35χρονης, έστω και εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας 6 με 9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες περίπου πριν την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Πώς έφτασε στα χέρια της το βιτριόλι

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το καυστικό υγρό στα χέρια της 35χρονης και αν τυχόν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Άνθρωποι δηλαδή που είτε τη βοήθησαν στις παρακολουθήσεις, είτε ακόμα και τη μέρα της επίθεσης για να καλύψει τα ίχνη της. Για την ώρα η ίδια η κατηγορούμενη συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνουν όλες οι καταγγελίες που είχαν γίνει τους προηγούμενους μήνες για ύποπτες κινήσεις κοντά στο σπίτι της Ιωάννας. Στο βιβλίο συμβάντων βρέθηκε αναφορά για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε αυτοκίνητα πολύ κοντά στο διαμέρισμα της άτυχης 34χρονης.

Στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πριν και μετά την επίθεση, η 35χρονη δεν καταγράφεται κοντά σε άλλο άτομο. Ούτε στη λεωφόρο Συγγρού όταν κατέβηκε από το λεωφορείο με προορισμό τη λεωφόρο Θησέως ούτε μετά την επίθεση όταν έτρεχε για να φτάσει στο ταξί που την περίμενε.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ