Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

26χρονος με κορωνοϊό που «το έσκασε» από Νοσοκομείο: Ένιωθα καλά κι έφυγα

Προκλητική δήλωση του 26χρονου - «Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις “αυτός τώρα έχει ίωση;»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 26χρονος που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και το «έσκασε» από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο 26χρονος ενώ διαγνώστηκε θετικός στον ιό το βράδυ του Σαββάτου στον Ευαγγελισμό, το έσκασε με ταξί, χωρίς να έχει σκεφτεί τις συνέπειες που μπορεί να έχει η απόφασή του.

Ο ίδιος μιλώντας στο Mega, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε στο νοσοκομείο.

«Μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς “αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις “αυτός τώρα έχει ίωση;”», αναφέρει ο 26χρονος.

Ο νεαρός που παρουσίασε συμπτώματα πήγε με τον αδερφό του στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε στο τεστ το οποίο έδειξε πως είναι θετικός. Και ενώ ρυθμίζονταν τα διαδικαστικά ο νεαρός βρήκε την ευκαιρία να το «σκάσει» αφήνοντας πίσω τον αδερφό του ο οποίος υπέθεσε ότι πήγε στο σπίτι του προκειμένου να απομονωθεί. Σε έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο 26χρονος δεν βρίσκεται στο σπίτι του και από τότε αναζητείται.

Σε βάρος του 26χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ