Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας: Ενημερωτική καμπάνια για το «112» (Video)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«112 - Το νούμερό σου στην έκτακτη ανάγκη», είναι το κεντρικό μήνυμα

«112 - Το νούμερό σου στην έκτακτη ανάγκη», είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας που ξεκινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με σχετικό βίντεο, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα όλοι οι πολίτες τον έναν αριθμό που μπορούν να καλούν για κάθε επείγον περιστατικό ή φυσική καταστροφή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας «το 112 συνενώνει όλες τις υπηρεσίες απόκρισης σε περιστατικά εκτάκτου ανάγκης της χώρας μας και είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, πάντα και παντού, από όπου κι αν το καλέσουμε. Με κάθε κλήση στο 112, κάθε πολίτης, κάθε επισκέπτης στη χώρα μας, λαμβάνει άμεση, συντονισμένη και αποτελεσματική βοήθεια, όπου κι αν βρίσκεται».

Όπως αναφέρεται ακόμη «η αναβάθμιση του 112 και η προσαρμογή του στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και η εν λόγω ενημερωτική καμπάνια, αποτελούν δράση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε