Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύψας για κορωνοϊό: Είμαστε «ένα βήμα πριν από το lockdown» (VIDEO)

sipsas

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, για την «έκρηξη» των κρουσμάτων στην Αττική

Τον κώδωνα του κινδύνου, για την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αττική, έκρουσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο κ. Σύψας, μιλώντας στο Open TV, τόνισε ότι «η επιδημία πήρε μία απότομη ανοδική πορεία» και πρόσθεσε ότι είμαστε «ένα βήμα πριν από το lockdown».

Ο λοιμωξιολόγος, μάλιστα, ανέφερε ότι «έχουμε μεγάλη διασπορά του ιού» και πρόσθεσε ότι «η Αττική είναι πιο κοντά σε λήψη νέων μέτρων», προεξάρχουσας της απαγόρευσης κυκλοφορίας. «Ενδεχομένως θα ληφθούν περιορισμοί στην κυκλοφορία στην Αττική» δήλωσε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι καλή. Τα σχολεία είναι το τελευταίο που θα φτάσουμε. Θα προτιμούσα να λειτουργούν κανονικά».

Τέλος, έκανε έκκληση στους ηλικιωμένους και κυρίως στους παππούδες και τις γιαγιάδες «να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά», τονίζοντας για μία ακόμα φορά ότι «είναι στο τραπέζι το οριζόντιο lockdown».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σύψα:

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη