Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ αποσπώντας από 86χρονο 30.000 ευρώ

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στις Σέρρες

Προσποιούμενος τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ και με πρόσχημα τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς από υποτιθέμενη ηλεκτρολογική βλάβη, επιτήδειος εξαπάτησε ηλικιωμένο από τον οποίο απέσπασε το ποσό των 30.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη προ ημερών σε χωριό των Σερρών, όπου με το παραπάνω πρόσχημα ο δράστης, αφού μπήκε στο σπίτι του 86χρονου θύματος, τον υποχρέωσε να συγκεντρώσει τα χρήματα σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια τα άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ένας 35χρονος, σεσημασμένος για παρόμοιες πράξεις. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών, ενώ, όπως έγινε γνωστό, το ποσό που αφαίρεσε δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή Kids Wallet - Πως πρέπει να τη λειτουργούν οι γονείς
Πως λειτουργεί το Kids Wallet - Από σήμερα η έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής Kids Wallet, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο κατά της βίας ανηλίκων
Αυτή είναι η νέα εφαρμογή Kids Wallet - Πως πρέπει να τη λειτουργούν οι γονείς
ΠΑΣΟΚ για Marfin: Η απόδοση δικαιοσύνης το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους
«Ευθύνη του πολιτικού συστήματος να μην ξαναδώσει έδαφος σε ακραία διχαστικές λογικές και τοξικότητα», επισημαίνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ για Marfin: Η απόδοση δικαιοσύνης το ελάχιστο οφειλόμενο στη μνήμη τους