Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Ιανός ισοπέδωσε το Μουζάκι - Δύο νεκροί, τρεις αγνοούμενοι (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Θεσσαλία

Δραματικές είναι οι εικόνες στις περιοχές της Καρδίτσας, μετά την επέλαση του κυκλώνα «Ιανός», που σάρωσε ό,τι βρήκε στο πέρασμά του. 

Μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τρεις ακόμα αγνοούνται, ενώ έχουν καταγραφεί μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Αναλυτικά πριν από λίγη ώρα πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης γυναίκας. Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού χθες βράδυ στο Μουζάκι. 

Η 40χρονη προσπάθησε να διασχίσει τον χείμαρρο. Όπως αναφέρει το Mouzakinews.gr, η 40χρονη αγνοείται και οι έρευνες συνεχίζονται. Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Την ίδια στιγμή εγκλωβισμένο βρίσκεται ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του στο χωριό Καστανιά του δήμου Καρδίτσας καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσε η στέγη την ώρα που κοιμόντουσαν.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους.

Νωρίτερα εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Καρδίτσα. Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο από το χωριό Μαγουλίτσα, ο οποίος αγνοείτο από χθες το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, νεκρή ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και μία ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της στον οικισμό Βασιλί, στα Φάρσαλα.

Δρόμοι πλημμυρισμένοι, γέφυρες γκρεμισμένες, σπίτια με τεράστιες ζημιές και κατάρρευση τμήματος του κέντρου υγείας Μουζακίου, το οποίο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, είναι μερικές μόνο από τις εικόνες αποκάλυψης στην περιοχή.  

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ