Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Το νέο μήνυμα που θα ακούγεται από περιπολικά στην Αττική

Το ηχητικό ενημερώνει ότι δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους

Στην εφαρμογή νέου επιχειρησιακού σχεδίου προβαίνει η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να περιοριστούν οι συγκεντρώσεις και ο συνωστισμός, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το ηχητικό μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά.

Το ηχητικό ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους.

Επίσης, με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο, θα αυξηθούν  οι περιπολίες και θα δίνεται αμέσως εικόνα στα τοπικά αστυνομικά τμήματα αλλά και στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, για την κατάσταση που επικρατεί σε πλατείες και ανάλογα με την εικόνα, θα εφαρμόζεται και το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά, με συστάσεις και αμέσως μετά με την επιβολή προστίμων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο