Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο ιερέας στην Καρδίτσα συγχαίρει το Νίκο Χαρδαλιά που φίλησε το χέρι του

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα συμβαίνουν γύρω μας»

O Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την επιτυχημένη επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών που έγινε το πρωί στην Καρδίτσα, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες να φιλάει το χέρι ιερέα, χωρίς να φορά μάσκα.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του το αρνείται, ωστόσο ο π. Κωνσταντίνος, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS τον συγχαίρει για την κίνησή του.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς αρνείται πως φίλησε το χέρι του ιερέα, ενώ μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ιστορίες, όπως της σημερινής με τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην Οξυά Καρδίτσας, «μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω».

«Αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό» συμπληρώνει.

Ο ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που… φίλησε το χέρι του.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ»., συμπλήρωσε. 

Στην εκπομπή μίλησε και η πρεσβυτέρα, Ελευθερία Τόλια, για την διάσωση των κατοίκων του χωριού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Πηγή: mega

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»