Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Κατέληξε 79χρονος από το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα

koronoios-estia-girokomeio

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών που μέχρι πρότινος ζούσε στο γηροκομείο «Αττική» στον Αγίου Παντελεήμονα έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το protothema.gr ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είναι το 395ο θύμα από επιπλοκές του κορωνοϊού, στις 22 Σεπτεμβρίου εισήχθη και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια διεκομίσθη στο «251 ΓΝΑ».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ηλικιωμένο του έγινε τεστ για Covid-19 και βρέθηκε θετικός, όπως συνέβη και στο «251 ΓΝΑ» όπου νοσηλεύτηκε στη μονάδα Covid του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Ο συναγερμός για τον συγκεκριμένο οίκο σήμανε το βράδυ της Τετάρτης με τα τεστ να αποκαλύπτουν ότι θετικοί στον κορωνοϊό είναι πάνω από 40 ηλικιωμένοι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, μάλιστα, κάποιοι νοσηλευτές φαίνεται από τους πρώτους έλεγχους να νοσούν εδώ και δυο εβδομάδες.

Το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε και η επιχείρηση μεταφοράς στα νοσοκομεία των θετικών στο κορωνοϊό από το γηροκομείο «Αττική» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εξάλλου, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Καθάρισαν παράνομη χωματερή – Ήταν υγειονομική «βόμβα» (ΦΩΤΟ)
Συνεργεία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου καθάρισαν μέρος της τεράστιας παράνομης χωματερής πάνω από τον Περιφερειακό
Θεσσαλονίκη: Καθάρισαν παράνομη χωματερή – Ήταν υγειονομική «βόμβα» (ΦΩΤΟ)